Blogi


17.11.2017 12.00Biotaloutta julkisiin hankintoihin Essi Lahti

Meille biotalouden ja uusien liiketoimintamallien parissa toimiville tuttu mantra on, että yritykset tarvitsevat kotimaisia referenssejä saadakseen selkänojaa matkalla kansainvälisille markkinoille. Näissä yhteyksissä katse suunnataan monesti julkisiin hankintoihin.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

15.11.2017 12.00Ketterä Lapinjärvi tekee fiksuja energiaratkaisuja verkostossa Timo Määttä

Tuloksia tehdään yhdessä! Tämä pätee myös energiaratkaisujen tekemiseen. Suomessa on kertynyt hyviä kokemuksia lukuisista hankkeista, joissa uusiutuvalla energialla on korvattu fossiilisia polttoaineita.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

10.11.2017 12.00Arviointityön arkea – mitä yhteistä on jalkapallokentällä ja sähkölämmitteisellä omakotitalolla? Lea Gynther

Ne ovat molemmat esimerkkejä havainnollistamaan arviointityön tuloksia yleisesti ymmärrettävällä tavalla. Jos arvioija ei halua, että tulokset lähinnä uppoutuvat pakollisten EU-raportointien uumeniin tai jäävät muutamien harvojen asiaan vihkiytyneiden tietoon on niistä myös viestittävä kansantajuisesti.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

3.10.2017 13.00Kansiotalkoista tanssivideoihin – Energiansäästöviikko 20 vuotta Päivi Laitila

Energiansäästöviikon 20-vuotisjuhlan kynnyksellä on ilo pohtia valtakunnallisesti tunnettua kampanjaamme. Itse asiassa Energiansäästöviikko ei ole vain yksi viikko lokakuussa, vaan jo vuonna 1997 lanseerasimme, että vuoden jokainen viikko on energiansäästöviikko.

Lue lisää | 1 Kommentti

 

24.7.2017 10.00SOHJOA – Suomen olosuhteet huomioiva joukkoliikenteen omatoiminen ajoneuvo? Harri Santamala

Autoilen, olen olemassa? Alkuun täytyy tunnustaa että olen klassisen kliseinen joukkoliikenteen puolestapuhuja, kuljen nimittäin puhumassa asiasta pääosin yksityisautollani. Mikä tummentaa vielä mustavalkoisen maailmani sävyjä, lienee se, että autoni kulkee sillä ihan tavallisella fossiilisella päästöskandaalien ryvettämällä dieselillä. Kilometrejä yksityis- ja työajan ajoistani syntyy noin 30 000 km vuodessa.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

Sivua päivitetty viimeksi 19.11.2017