Motivan uutiset


19.1.2018 Motiva Oy etsii digi-innostunutta viestinnän ammattilaista

Etsimme digi-innostunutta viestinnän ammattilaista toimimaan kokeilunpaikka.fi ja kokeilukulttuurin edistämisen viestintävastaavana. Viestintävastaava osallistuu osittain myös muihin yhtiön käynnissä oleviin hankkeisiin.

Lue lisää

 

14.12.2017 Motivalla tuloksellinen kampanjasyksy

Motiva järjesti syksyllä kolme kampanjaa. Vilkkaan kampanjajakson aloitti hävikkiviikolla järjestetty koulujen Hävikkibattle ja Helsingissä järjestetty hävikkifestari. Battlen suosio yllätti kaikki sillä mukaan lähti yli 30 koulua ja kaikkiaan pari tuhatta oppilasta.

Lue lisää

 

5.12.2017 Työmatkaliikkumisen suunnittelu tuo rahanarvoisia säästöjä työnantajalle

Työpaikan liikkumissuunnitelman avulla tunnistetaan organisaation mahdollisuudet edistää työntekijöiden viisasta liikkumista ja vähentää henkilöauton käyttöä. Valpastin Oy:n toteuttamassa Liikkumissuunnitelman hyödyt euroina -hankkeessa osoitettiin, että laadukas työmatkaliikkumisen suunnittelu säästää rahaa ja lisää työntekijöiden hyvinvointia.

Lue lisää

 

5.12.2017 Fiksun työmatkaliikkumisen edistämiseen helppo ja ilmainen Viksu-työkalu

Työmatkaliikkumisen hyvä suunnittelu kannustaa ja motivoi työntekijöitä tekemään työmatkat kestävästi esimerkiksi pyöräillen, kävellen tai joukkoliikenteellä. Viisas liikkuminen edistää työntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä. Lisäksi se voi tuoda työantajalle kustannussäästöjä.

Lue lisää

 

5.12.2017 HeatStock-tiimin kehittämä materiaali varastoi lämpöenergian

Aalto-yliopiston johtama tiimi HeatStock sai jaetun ensimmäisen palkinnon HelsinkiChallenge-ideakilpailussa. Voittosumma 375 000 euroa jaetaan kahden voittajatiimin kesken ratkaisujen jatkokehitykseen.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 19.1.2018