Valmennus vastuullisten elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden hankintaan

Valmennustilaisuus vastuullisten elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden hankintaan.

Aika: 20.9.2017
Paikka: Seinäjoki

Tilaisuuden ohjelma

Tilaisuuden esitykset:

Uusi hankintalaki ja julkiset elintarvikehankinnat (pdf) (1.7 MB)
Satu Grekin, Suomen Yrittäjät

Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat – Kuinka ne tehdään hankintalakia hyödyntäen (pdf) (2.3 MB)
Yrjö Ojaniemi, MTK Etelä-Pohjanmaa

Hankkijoiden ja ruokapalveluiden kommenttipuheenvuorot:

Hankintarenkaan Elintarvikehankinta – Vastuullisuuden toteutuminen (pdf) (777.1 KB)
Helena Junna, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Miten vastuullisuuteen pystytään vastaamaan elintarvikeyrityksen näkökulmasta?
Vastuulliset hankinnat lihatuotteissa (pdf) (523.4 KB)
Taija Haiko, Atria Oy


Sivua päivitetty viimeksi 12.6.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.