Uutiset


11.9.2018 Motiva Kuntamarkkinoilla: energiatehokkuus kiinnostaa kuntia

Energiatehokkuus hankinnoissa kiinnostaa kuntia, mutta käytännön toteuttamisessa ja osaamisessa paljastui puutteita. Motiva on mukana Kuntamarkkinoilla 12. - 13.9. - tule juttelemaan kanssamme Kuntatalolle, kerromme lisää!

Lue lisää

 

7.9.2018 KEINO kartoittaa julkisen hankintaosaamisen tilaa Suomessa

KEINO-osaamiskeskus on käynnistänyt kyselyn, jonka avulla selvitetään, millaisella tasolla kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen hankintaosaaminen Suomen eri julkisissa organisaatioissa on.

Lue lisää

 

6.9.2018 Euroopan liikkujan viikko 16.–22.9. – Miksaa ja Mene!

Euroopan Liikkujan viikolla syyskuussa kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja. Esillä ovat kaikki viisaan liikkumisen muodot, kuten kävely, pyöräily, joukkoliikenne ja fiksumpi autoilu. Viikon päättää maailmanlaajuinen Auton vapaapäivä 22.9.

Lue lisää

 

28.8.2018 Energiansäästöviikkoon kannattaa jo ilmoittautua!

Mikään ilmastonmuutosta hidastava ja kestävää elämäntapaa edistävä teko ei ole liian pieni tehtäväksi. Ilmastonmuutoksen torjuminen on meidän jokaisen asia, jokainen sitä auttava teko tarvitaan. Viestintäpäällikkömme Leila Timonen kertoo oheisella videolla, miksi Energiansäästöviikkoa kannattaa viettää. Pidetään yhdessä meteliä kestävästä tulevaisuudesta viikolla 41!

Lue lisää

 

20.8.2018 CIVINET Finland -verkosto kestävämmän ja paremman kaupunkiliikenteen asialla

CIVINET Finland on suomalaisten kaupunkien ja kuntien yhteistyöverkosto, jonka toiminta linkittyy CIVITAS-ohjelmaan. CIVITAS on Euroopan unionin vuonna 2002 käynnistämä ohjelma, jossa tähdätään kestävämpään ja parempaan kaupunkiliikenteeseen. Kansallisia CIVINET-verkostoja on tällä hetkellä 13 ympäri Eurooppaa.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 11.9.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.