Uutiset


17.5.2018 Nimitys Motivassa

DI Elina Leskinen aloitti 14.5.2018 Energiatehokkuusliiketoiminta-alueella nuorempana asiantuntijana. Hänen työtehtävänsä liittyvät erilaisiin energiatehokkuushankkeisiin.

Lue lisää

 

16.5.2018 Pk-yrityksille uusi ketterä energiakatselmus

Motiva on julkaissut uuden energiakatselmusmallin, joka tarjoaa pk-yrityksille kustannustehokkaan, mutta riittävän kokonaisvaltaisen ja laadukkaan menettelyn energiataloudellisuuden kartoittamiseen. Uusi 2-vaiheinen malli on räätälöity erityisesti pienille ja keskisuurille teollisuusyrityksille.

Lue lisää

 

15.5.2018 Motivan vuoden 2017 toimintakertomus julkaistu

Kestävän ja hyvinvoivan Suomen rakentaminen on toimintamme ytimessä. Valtion kestävän kehityksen yhtiönä luotsaamme valtionhallintoa, kuntia, yrityksiä ja kuluttajia kohti energia- ja resurssitehokasta, innovatiivista sekä ennakkoluulottomasti kokeilevaa yhteiskuntaa.

Lue lisää

 

9.5.2018 Tutkapari Podcast – Hyvinvointia kuntaan ja säästöjä kunnan kassaan vaikuttavuusinvestoinneilla

Tutkaparin syynissä ovat vaikuttavuusinvestoinnit, joissa yksityistä pääomaa kanavoidaan hankkeisiin, joilla tavoitellaan myönteistä ja mitattavaa yhteiskunnallista hyötyä. Vaikuttavuusinvestoinneilla voidaan lisätä vaikkapa maahanmuuttajien työllistymistä tai ennaltaehkäistä kakkostyypin diabetesta.

Lue lisää

 

3.5.2018 Jäähdytyslaitteiden hukkalämpö haltuun Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän yliopiston fysiikan ja kemian laitoksella säästetään vuosittain yli 30 000 euroa ottamalla talteen jäähdytyslaitteiden tuottama hukkalämpö.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 17.5.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.