Ohjeet sponsorille

Viikolla 41 vietetään Tokaluokkalaisten energiansäästöviikkoa, joka on osa valtakunnallista Energiansäästöviikkoa. Lapset opiskelevat energiasta Hei, kaikki toimii -opetusmateriaalin avulla. Siinä käydään helpolla ja hauskalla tavalla läpi energia käsitteenä, tuotantotapoja, järkevää energian käyttöä sekä säästämistä.

Luotettava ja laadukas opetusmateriaali on opettajalle arvokas apu ja samalla loistava tapa rakentaa yhteistyötä kouluihin ja oppilaitoksiin. Etenkin energiayhtiöt ovat tukeneet tokaluokkalaisten energiaopetusta, mutta myös muut yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita tukijajoukkoihin!

Näin ryhdyt tokien tukijaksi:
  1. Tarkista, onko yrityksenne jo tukijalistalla. Tukijaksi voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia Lasten Keskukseen, sari.rautanen@lastenkeskus.fi.

  2. Kerro alueesi alakouluille, että haluatte tukea energiaopetusta tarjoamalla materiaalipaketit opettajalle ja oppilaille.

  3. Varmista, että opettaja palauttaa tilauslomakkeen ajoissa (13.9. mennessä), jotta ehdit tehdä tilauksen Lasten Keskukseen viimeistään (20.9. mennessä). Lähetä tilaus sähköpostitse sari.rautanen@lastenkeskus.fi.

  4. Viesti lisäksi aktiivisesti tukijan roolistanne medialle ja asiakkaille Energiansäästöviikolla (8.–14.10.).

  5. Ilmoittaudu mukaan Energiansäästöviikolle.
    Tokaluokkalaisten tukijana voit vaivattomasti ilmoittautua myös valtakunnallisen Energiansäästöviikon viettäjäksi. Muista rastittaa ilmoittautumisen yhteydessä "Tokaluokkalaisten tukija"!
    Ilmoittaudu tästä >>

Lisätietoa materiaalista ja tilauksista Lasten Keskukselta

Sari Rautanen, puh. 09 687 745 63, sari.rautanen@lastenkeskus.fi

Kiitos Tokaluokkalaisten energiansäästöviikon tukijoille. Yhteistyössä kanssanne tavoitamme vuosittain tuhansia tokaluokkalaisia!


 Hei, kaikki toimii -materiaalien hinnat:

Opettajan paketti - suomenkielinen68,00 €/kpl
Opettajan paketti - ruotsinkielinen68,00 €/kpl
Hei, kaikki toimii! Lasten energiakirja7,00 €/kpl
Hei, mistä saadaan energiaa? Uusiutuva energialähteet -kirja6,50 €/kpl
Koko luokalle Opettajan paketti ja Lasten energiakirja 20 kpl
208,00 €

Hinnat sisältävät alv:n. Toimituskulut veloitetaan erikseen.


Kustantaja ja opetusmateriaalien toimitus: Lasten Keskus Oy


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 6.9.2018

Energiansäästöviikko
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.