Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko

Koulut mukaan Energiansäästöviikolle

Samalla, kun tokaluokkalaiset keskittyvät energian perustietojen ja -taitojen oppimiseen, voi koko koulu ottaa osaa valtakunnallisen Energiansäästöviikon viettoon.
Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 8.–14.10.2018. Koulussa teemaviikon voi järjestää myös muuna opetussuunnitelmaan sopivana ajankohtana.

Tokaluokkalaisille tulossa uutta - Agenttiseikkailussa opitaan energiasta ja kestävästä kulutuksesta

Agenttiseikkailu on verkossa toteutettava kilpailu tokaluokkalaisille, jonka aikana opitaan hauskasti energiasta ja kestävästä kulutuksesta. Luokat kilpailevat siitä, kuka tekee tiettynä ajanjaksona suurimman määrän agenttistehtäviä. Kilpailu avataan syksyn alussa. Infoamme pian lisää, koska sivusto aukeaa jne. 

Hei, kaikki toimii -opetuspaketti opetuksen tueksi

Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko on erinomainen ajankohta startata energiaopetus alakoulussa. Kampanjaan osallistuvat energiayhtiöt ja energia-alan toimijat tukevat kouluja lahjoittamalla kiitetyn Hei, kaikki toimii -opetuspaketin alueensa tokaluokkalaisille.

Valmiin materiaalin, pelien, leikkien avulla on helppo ottaa haltuun perustiedot energiasta, sen tuotannosta sekä järkevästä käytöstä ja säästämisestä. Paketissa on valmis tuntirunko koko viikoksi. Materiaaleista riittää hyödynnettävää kaikille alakoulun vuosiluokille.
Hei, kaikki toimii -paketit toimitetaan Lasten Keskuksesta kouluille ennen valtakunnallista Energiansäästöviikoa, viimeistään vkolla 40.
Opettaja!
Lue miten voit saada maksuttomat Hei, kaikki toimii -opetuspaketit omille tokaluokkalaisillenne >>

Tukijaksi tokaluokkalaisille?
Katso miten yrityksenne voi tukea oman alueen tokaluokkalaisia >>

Lisätietoa materiaalista ja tilauksista Lasten Keskukselta

Sari Rautanen, puh. 09 6877 4563, sari.rautanen@lastenkeskus.fi

Muuta materiaalia ja ideoita alakouluille

Poimi ideoita Energiansäästöviikon viettoon. Valitse sopiva teema päivälle tai koko viikolle.
Lue lisää >>

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 6.8.2018

Energiansäästöviikko
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.