Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko

Koulut mukaan Energiansäästöviikolle

Samalla, kun tokaluokkalaiset keskittyvät energian perustietojen ja -taitojen oppimiseen, voi koko koulu ottaa osaa valtakunnallisen Energiansäästöviikon viettoon. Kaikkien kampanjaan osallistuvien koulujen kesken arvotaan ympäristöaiheinen oppimispeli.

Materiaalia ja ideoita alakouluille

Poimi ideoita Energiansäästöviikon viettoon. Valitse sopiva teema päivälle tai koko viikolle.
Lue lisää >>

Yhdessä energisempi tulevaisuus teemana – ilmoittautukaa mukaan

Valtakunnallisen Energiansäästöviikon 20-vuotisjuhlan teema on Yhdessä energisempi tulevaisuus. Energiansäästöviikko haastaa Suomen kaikki työpaikat ja oppilaitokset iloisen mielen Energiansäästötanssiin, jonka liikkeet muistuttavat arjen pienistä energiaa säästävistä teoista.

Lue lisää ja ilmoita koulunne mukaan koko Suomen energiatansseihin >>

Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko on erinomainen ajankohta startata energiaopetus alakoulussa. Kampanjaan osallistuvat energiayhtiöt ja energia-alan toimijat tukevat kouluja lahjoittamalla kiitetyn Hei, kaikki toimii -opetuspaketin alueensa tokaluokkalaisille.

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 9.-15.10.2017. Koulussa teemaviikon voi järjestää myös muuna opetussuunnitelmaan sopivana ajankohtana.

Valmiin materiaalin, pelien, leikkien avulla on helppo ottaa haltuun perustiedot energiasta, sen tuotannosta sekä järkevästä käytöstä ja säästämisestä. Paketissa on valmis tuntirunko koko viikoksi. Materiaaleista riittää hyödynnettävää kaikille alakoulun vuosiluokille.

Tilaa viimeistään 13.9.

Hei, kaikki toimii -paketit toimitetaan Lasten Keskuksesta kouluille ennen valtakunnallista Energiansäästöviikoa, viimeistään vkolla 40.

Lisätietoa materiaalista ja tilauksista Lasten Keskukselta

Sari Rautanen, puh. 09 687 745 63, sari.rautanen@lastenkeskus.fi

Opettaja!
Lue miten voit saada maksuttomat Hei, kaikki toimii -opetuspaketit omille tokaluokkalaisillenne >>

Tukijaksi tokaluokkalaisille?
Katso miten yrityksenne voi tukea oman alueen tokaluokkalaisia >>


Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sivua päivitetty viimeksi 17.10.2017

Energiansäästöviikko Suomi 100
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.