Andraklassisternas energisparvecka

Andraklassisternas energisparvecka är ett utmärkt tillfälle att påbörja energiundervisningen i årskurserna 1–6. De energibolag och aktörer inom energibranschen som deltar i kampanjen stöttar skolorna genom att skänka det lovordade undervisningspaketet Hej, allt funkar till andraklassisterna i sitt område.

Den nationella Energisparveckan firas 9–14 oktober 2018. I skolan kan temaveckan arrangeras även vid ett annat för läroplanen lämpligt tillfälle.

Genom färdigt material, spel och lekar är det lätt att ta till sig baskunskaper om energi, energiproduktion, förnuftig användning och besparing av energi. Paketet innehåller en färdig lektionsram för klasserna 1–6.

Beställ senast den 13 september

Undervisningspaketen Hej, allt funkar levereras från Lasten Keskus till skolorna före den nationella Energisparveckan, senast vecka 40.

Lärare!
Läs mer här om hur du kan få kostnadsfria Hej, allt funkar-undervisningspaket till dina tvåor >>

Bli sponsor för tvåorna?
Se här hur ert företag kan sponsra tvåorna i ert område >>

Delta med skolan i Energisparveckan

Samtidigt som tvåorna får baskunskaper och färdigheter om energi, kan hela skolan delta i firandet av den nationella Energisparveckan. Vi lottar ut ett inlärningsspel med miljötema bland alla de skolor som deltar i kampanjen.


Var artikeln nyttig?

Updaterad sist 03.08.2018

Energiansäästöviikko
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för statistik och sökfunktion.