Stöd energiundervisningen

Vecka 41 firar vi Andraklassisternas energisparvecka, vilket är en del av den nationella Energisparveckan. Barnen får lära sig om energi med hjälp av undervisningsmaterialet Hej, allt funkar. Där går man på ett enkelt och trevligt sätt igenom begreppet energi och hur energi genereras, förnuftig energiförbrukning och besparing.

Pålitligt och högklassigt undervisningsmaterial är en värdefull hjälp för läraren och samtidigt ett lysande sätt att stödja samarbete på skolor och läroanstalter. Framförallt energibolagen har stött andraklassisternas energiundervisning men även andra företag och organisationer är välkomna att bli sponsorer!

Så här blir du sponsor till tvåorna:
 1. Kontrollera om ert företag redan finns med på sponsorlistan. Anmäl ert intresse för att bli sponsor genom att maila till Lasten Keskus, sari.rautanen@lastenkeskus.fi.
  Sponsorlista >> (på finska)

 2. Berätta för klasserna 1–6 i ert område att ni vill stödja energiundervisningen genom att erbjuda materialpaket till lärare och elever.

 3. Kontrollera så att läraren returnerar beställningsblanketten i tid (senast den 13 september), så att du hinner göra en beställning hos Lasten Keskus senast den 20 september. Skicka beställningen via e-post till sari.rautanen@lastenkeskus.fi.

 4. Informera dessutom aktivt om er sponsorroll till media och kunder under Energisparveckan (8–14 oktober)

 5. Anmäl dig till Energisparveckan.
  Som sponsor för andraklassare kan du enkelt anmäla dig också som sponsor till den nationella Energisparveckan. Kom ihåg att i samband med anmälan kryssa i ”Sponsor för andraklassare”!

  Anmäl dig här >> (på finska)

Tack till alla som sponsrar Andraklassisternas energisparvecka. I samarbete med er når vi årligen ut till tusentals andraklassister!

Prislista för materialet Hej, allt funkar:
Lärarpaketet – på finska68,00 €/st.
Lärarpaketet – på svenska68,00 €/st.
Hej, allt funkar! Barnens energibok7,00 €/ st.
Hej, varifrån får man energi? Förnybara energikällor-bok7,00 €/ st.

Priserna inkluderar moms. Expeditionskostnader tillkommer.
 
Förläggare och leverantör av undervisningsmaterial: Lasten Keskus OyVar artikeln nyttig?

Updaterad sist 03.08.2018

Energiansäästöviikko
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för statistik och sökfunktion.